Water Stop Specialists

Romanian English French German Greek

     Geomembranele sunt produse polimerice plane, subtiri, sub forma de folii, cu permeabilitate extrem de scazuta, utilizate pentru etansare (impermeabilizare), in contact cu pamanturi sau alte materiale.

     Asigurarea calitatii geomembranei incepe prin alegerea rasinii sintetice utilizate. Polietilenele de calitate superioara sunt fabricate pentru a raspunde exigentelor extreme impuse geomembranelor. Membranele din polietilena de inalta densitate (PEID) au o rezistenta chimica excelenta, rezistenta la factorii de mediu si la temperaturi inalte, se comercializeaza cu o gama variata de grosimi (0,3 mm ÷ 5 mm), nu prezinta pericol pentru utilizatori, nu sunt toxice, nu polueaza, nu prezinta pericol pentru mediu si sanatatea oamenilor.

    In prezent exista o gama larga de tipuri si sortimente de geomembrane pe care societatea noastra le foloseste, cum ar fi: geomembrana din polietilena de inalta densitate lisa si rugoasa, geomembrana flexibila, geomembrana speciala, geomembrana cu crampoane si geomembrana pentru impermeabilizare tunele.